PARÓWKI WIEDEŃSKIE Z CIELĘCINĄ

JESTEŚMY PEWNI – TO NAJLEPSZE PARÓWKI Z DODATKIEM CIELĘCINY W POLSCE!

JESTEŚMY PEWNI – TO NAJLEPSZE PARÓWKI Z DODATKIEM CIELĘCINY W POLSCE!

image

  • Naturalnie BEZGLUTENOWE

  • BEZ dodatki fosforanów

  • O wysokiej zawartości białka

  • Delikatne dzięki dodatkowi 11% cielęciny

  • Wędzone drewnem buk

  • Doprawione kompozycją aromatycznych przypraw

Slide
  • Naturalnie BEZGLUTENOWE

  • BEZ dodatki fosforanów

  • O wysokiej zawartości białka

  • Delikatne dzięki dodatkowi 11% cielęciny

  • Wędzone drewnem buk

  • Doprawione kompozycją aromatycznych przypraw

Slide

IDEALNIE DOBRANE MIĘSA

Idealne połączenie mięsa wieprzowego z szynki (82%) i mięsa cielęcego (11%). Cielęcina to jedno z najzdrowszych mięs – ma dużą ilość białek i małą ilość tłuszczu. Jest najlepiej przyswajalne i najbogatsze źródło aminokwasów. Charakteryzuje je również wysoki poziom potasu, cynku, magnezu i witamin z grupy B. Dzięki niej nasze parówki są niezwykle delikatne w smaku.

WĘDZENIE DREWNEM

Parówki w delikatnym jelicie baranim są wędzone drewnem buku – dzięki temu procesowi jelito jest „chrupkie” i dosłownie pęka podczas gryzienia!

ORYGINALNA RECEPTURA

Idealna struktura i wyśmienity smak, dzięki kompozycji __ aromatycznych przypraw. Produkt jest naturalnie BEZGLUTENOWY, nie zawiera fosforanów.

IDEALNIE DOBRANE MIĘSA

Idealne połączenie mięsa wieprzowego z szynki (82%) i mięsa cielęcego (11%). Cielęcina to jedno z najzdrowszych mięs – ma dużą ilość białek i małą ilość tłuszczu. Jest najlepiej przyswajalne i najbogatsze źródło aminokwasów. Charakteryzuje je również wysoki poziom potasu, cynku, magnezu i witamin z grupy B. Dzięki niej nasze parówki są niezwykle delikatne w smaku.

WĘDZENIE DREWNEM

Parówki w delikatnym jelicie baranim są wędzone drewnem buku – dzięki temu procesowi jelito jest „chrupkie” i dosłownie pęka podczas gryzienia!

ORYGINALNA RECEPTURA

Idealna struktura i wyśmienity smak, dzięki kompozycji __ aromatycznych przypraw. Produkt jest naturalnie BEZGLUTENOWY, nie zawiera fosforanów.

Parówki wiedeńskie z cielęciną