Najlepsze produkty czekają
na Ciebie w sieci naszych
Sklepów Firmowych

Najlepsze produkty

Najlepsze produkty czekają
na Ciebie w sieci naszych
Sklepów Firmowych

Codziennie dostarczamy świeże mięsa i aromatyczne, wędzone drewnem, tradycyjne wędliny prosto z Kaszub!

Wojciech Woźniak, Dyrektor ds. Rozwoju

Jesteśmy sklepami delikatesowymi – znajdziesz u Nas bogata ofertę serów, przypraw oraz starannie dobranych dodatków. Nasi pracownicy pomogą w wyborze najlepszych produktów dostosowanych do Twoich wymagań żywieniowych – wskażą produkty bez glutenu, laktozy lub dodatkowych wzmacniaczy smaku.

Korzystaj z promocji i oferowanych przez nas usług.

Codziennie dostarczamy świeże mięsa i aromatyczne, wędzone drewnem, tradycyjne wędliny prosto z Kaszub!

Wojciech Woźniak, Dyrektor ds. Rozwoju

Jesteśmy sklepami delikatesowymi – znajdziesz u Nas bogata ofertę serów, przypraw oraz starannie dobranych dodatków. Nasi pracownicy pomogą w wyborze najlepszych produktów dostosowanych do Twoich wymagań żywieniowych – wskażą produkty bez glutenu, laktozy lub dodatkowych wzmacniaczy smaku.

Korzystaj z promocji i oferowanych przez nas usług.

Tu znajdziesz nasze sklepy:

F42Sportowa 60
80-180 Jankowo Gdańskie, tel: 600 259 969
PRZY ZAKŁADZIE PRODUKCYJNYM

F01Czerwony Dwór 17A, 80-376 Gdańsk, tel: 508 197 739, pon-pt 8-18; sob 8-14

F03Gałczyńskiego 18/10, 80-524 Gdańsk, tel: 508 197 763, pon-pt 8-18; sob 8-14

F04Majora Słabego 2, 80-298 Gdańsk, tel: 508 197 785, pon-pt 9-17; sob 8-13

F17Księdza Góreckiego 8, 80-544 Gdańsk, tel: 508 197 705, pon 9-17; wt-pt 8-17; sob 8-14

F18Cieszyńskiego 38 paw.19, 80-809 Gdańsk, tel: 508 197 718, pon 8-19; sob 8-15

F25Plac Dominikański 1 Box 01, 80-844 Gdańsk, tel: 508 203 240, pon-pt 9-18; sob 9-14

F34Kombatantów 4/10, 80-464 Gdańsk, tel: 508 203 212, pon 9-17; wt-pt 8-17; sob 8-14

F39(CITY FORUM) Podwale Grodzkie 8-9 B4, 80-895 Gdańsk, tel: 513 120 956, pon-pt 7-19; sob 7-15

F49Kalinowa 11, 80-177 Gdańsk, tel: 508 203 313, pon-pt 8-19; sob 8-15; ndz 8-14

F51Gospody 3a, 80-344 Gdańsk, tel: 508 197 692, pon-pt 8-18.30; sob 8-14

F52Pomorska 88, 80-345 Gdańsk, tel: 508 203 035, pon-pt 8-18; sob 8-14

F55Obrońców Wybrzeża 21, 80-398 Gdańsk, tel: 508 197 796, pon-pt 8-18; sob 8-15

F56Kartuska 126, 80-170 Gdańsk, tel: 505 168 734, pon-pt 8-18; sob 8-14

F59Krzemowa 1, 80-041 Gdańsk, tel: 539 998 639, pon-sob 7-20.30; ndz 8-14

F02Krótka 20/1/14
83-000 Pruszcz Gdański, tel: 728 403 449,pon-pt 7-17; sob 7-13

F53Wojska Polskiego 16, 83-000 Pruszcz Gdański, tel: 508 203 062, pon-pt 7-18; sob 7-14

F57Kupiecka 10
83-000 Pruszcz Gd., tel: 518 080 208, pon-pt 6-17; sob 6-12

F61Ks. Józefa Waląga 8, 83-000 Pruszcz Gdański, tel: 508 197 799

F54Gdańska 32
83-047 Przywidz, tel: 508 203 514, pon-pt 7.30-18; sob 7.30-15

F60Kosynierów 53, 84-230 Rumia, tel: 539 998 641, pon-pt 8-18; sob 8-14

F46Leśna 2
83-050 Kolbudy, tel: 508 203 361, pon 9-17; wt-pt 8-18; sob 8-15

F45Pomorska 1/0.3 (Galeria), 83-110 Tczew, tel: 510 096 655, pon-sob 9-21

ROZBIJAMY KOTLETY

Kotlet zmiękczony przy pomocy stekownicy jest jednocześnie kruchy i soczysty, lepiej poddaje się procesowi marynowania, ponieważ włókna i ścięgna są nacinane, a nie miażdżone, a dodatkowo mięso zachowuje swoje soki i jest bardziej pulchne. Dzięki podanemu procesowi walory smakowe mięsa podnoszą się, a jego smakiem mogą się zachwycać także dzieci i osoby starsze ze względu na łatwość spożycia. Ponadto kotlet jest zawsze równej grubości, dzięki czemu będzie zawsze idealnie usmażony.

ROZBIJAMY KOTLETY

Kotlet zmiękczony przy pomocy stekownicy jest jednocześnie kruchy i soczysty, lepiej poddaje się procesowi marynowania, ponieważ włókna i ścięgna są nacinane, a nie miażdżone, a dodatkowo mięso zachowuje swoje soki i jest bardziej pulchne. Dzięki podanemu procesowi walory smakowe mięsa podnoszą się, a jego smakiem mogą się zachwycać także dzieci i osoby starsze ze względu na łatwość spożycia. Ponadto kotlet jest zawsze równej grubości, dzięki czemu będzie zawsze idealnie usmażony.

MIELIMY MIĘSO

Mielimy mięso na życzenie klienta, sam wybierasz, który elementy zmielić, które rodzaje mięs połączyć. Mięso mielimy na miejscu przestrzegając przy tym wszelkich zasad higieny, nasze maszyny są na bieżąco myte i dezynfekowane.

MIELIMY MIĘSO

Mielimy mięso na życzenie klienta, sam wybierasz, który elementy zmielić, które rodzaje mięs połączyć. Mięso mielimy na miejscu przestrzegając przy tym wszelkich zasad higieny, nasze maszyny są na bieżąco myte i dezynfekowane.

PAKUJEMY PRÓŻNIOWO

Pakowanie próżniowe chroni produkty przed bakteriami i pleśnią, produkty nie obsychają i dłużej nadają się do spożycia. Pomaga to w lepszym planowaniu i zarządzaniu naszymi zakupami, a co za tym idzie oszczędnością. Pakujemy zarówno wędliny, również krojone w plastry oraz mięsa świeże w kawałkach.

PAKUJEMY PRÓŻNIOWO

Pakowanie próżniowe chroni produkty przed bakteriami i pleśnią, produkty nie obsychają i dłużej nadają się do spożycia. Pomaga to w lepszym planowaniu i zarządzaniu naszymi zakupami, a co za tym idzie oszczędnością. Pakujemy zarówno wędliny, również krojone w plastry oraz mięsa świeże w kawałkach.