Mięsa Wieprzowe

Mięsa Wieprzowe

Zakład bazuje na systemie planowania i rozliczeń oraz rejestracji danych ilościowych i jakościowych. Dbamy o bezpieczeństwo, każdy produkt jest w pełni identyfikowalny na każdym etapie produkcji od przyjęcia surowca, po sprzedaż produktu do klienta.

Nasze mięso jest pozyskiwane od certyfikowanych dostawców gwarantujących przestrzeganie praw dotyczących dobrostanu zwierząt oraz wymagań dotyczących bezpieczeństwa żywności. Ponieważ jakość i bezpieczeństwo żywności są naszym priorytetem korzystamy ze stałego nadzoru lekarzy weterynarii. Posiadamy uznany globalnie certyfikat BRC potwierdzający spełnianie wysokich standardów jakościowych, pozwolenia na eksport w UE i poza UE oraz wewnętrzy system HACCP. Naszym priorytetem jest utrzymanie wysokiej jakości i bezpieczeństwa żywności na każdym etapie produkcji – dzięki analizatorowi FOSS na bieżąco weryfikujemy zgodność składów mięs surowych oraz wyrobów gotowych.

Zakład bazuje na systemie planowania i rozliczeń oraz rejestracji danych ilościowych i jakościowych. Dbamy o bezpieczeństwo, każdy produkt jest w pełni identyfikowalny na każdym etapie produkcji od przyjęcia surowca, po sprzedaż produktu do klienta.

Nasze mięso jest pozyskiwane od certyfikowanych dostawców gwarantujących przestrzeganie praw dotyczących dobrostanu zwierząt oraz wymagań dotyczących bezpieczeństwa żywności. Ponieważ jakość i bezpieczeństwo żywności są naszym priorytetem korzystamy ze stałego nadzoru lekarzy weterynarii. Posiadamy uznany globalnie certyfikat BRC potwierdzający spełnianie wysokich standardów jakościowych, pozwolenia na eksport w UE i poza UE oraz wewnętrzy system HACCP. Naszym priorytetem jest utrzymanie wysokiej jakości i bezpieczeństwa żywności na każdym etapie produkcji – dzięki analizatorowi FOSS na bieżąco weryfikujemy zgodność składów mięs surowych oraz wyrobów gotowych.